Криско, Вълчо Арабаджиев, Мартин Иванов и Ники Михайлов са най-желаните мъже в България

Криско, Вълчо Арабаджиев, Мартин Иванов и Ники Михайлов са най-желаните мъже в България

За трета поредна година победителите бяха обявени на парти в Hacienda Beach

На традиционната Нощ на ергените в най-актуалния морски клуб по Южното Черноморие – Hacienda Beach в Лозенец, бяха обявени резултатите от класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. Тя се провежда за трети път, а най-желаните мъже бяха избрани от водещите лайфстайл журналисти в България, които гласуваха чрез специални анкетни карти. Над 80 бяха актуалните български мъже, разпределени в категориите Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Информация и снимки на всички, които бяха номинирани, са публикувани на официалната страница на конкурса www.ergennagodinata.bg.

Ергените бяха селектирани сред най-популярните свободни мъже в България, тези, за които всички говорят в публичното пространство. Победител в категория Шоубизнес стана хип-хоп сензацията Криско, за първи път призьор в категория Спорт е футболистът Николай Михайлов, в категория Бизнес първото място е за младия и успешен бизнесмен Вълчо Арабаджиев, а в категория Политика за втора поредна година най-много гласове събра депутатът Мартин Иванов. Всички победители от класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА получиха своите кристални статуетки и записаха послания към своите фенове.

Моделката Велина Узунова връчи наградата на Криско и му пожела още много успехи на музикалната сцена и в личния живот. Ники Михайлов, един от най-успешните родни футболисти и национал, не успя да дойде в Лозенец. Няколко дни преди да замине за Турция, където ще продължи кариерата си, той получи своята статуетка и благодари на всички гласували за него.

Г-жа Димана Василева – генерален мениджър на Quintessentially Lifestyle за България, имаше удоволствието да връчи статуетката и шест месечна клубна карта на победителя в категория Бизнес – Вълчо Арабаджиев. 19-годишният възпитаник на швейцарския колеж „Льо Розе“ е един от най-младите и успешни предприемачи у нас, наследник на най-известната хотелиерска фамилия в България. Вълчо, който е завършил право в Лондон, помага в семейния бизнес и реализира успешни собствени проекти. Заедно с партньори той създаде дискотека „Мегами“ в Хотел Маринела – София, която се превърна в най-актуалния клуб в столицата. Амбициозният и чаровен бизнесмен не спира с предизвикателствата и смята да реализира  още свои проекти.

Тази година официален партньор на класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА е Quintessentially Lifestyle. Това е най-успешният клуб в света, предоставящ луксозни консиерж услуги на своите членове. Определен от „Файненшъл Таймс” като „Империя за удовлетворяване на желания“, той осигурява индивидуални и проактивни услуги на най-взискателните, влиятелни и заможни хора в света. Неговият успех е определен като „безпрецедентен“ от „Сънди Таймс” и има над десет награди за постиженията си в луксозния начин на живот. Компанията е основана през 2000 г. в Лондон. Founding director e Бен Елиът – бизнесмен, филантроп и племенник на Камила Паркър. Той е добре позната фигура в лондонския светски живот.

Членовете на Quintessentially Lifestyle в България ползват всички предимства и услуги на елитния клуб, чийто принцип е „Абсолютно всичко е възможно”. Всеки от тях има достъп до хиляди привилегии по целия свят. Като ексклузивен партньор на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА, елитният клуб ще раздаде клубни карти и на някои от най-популярните ергени в бизнес средите, които ценят лукса и удобството.

Ето и Топ-5 на най-желаните ергени в отделните категории:

Категория ШОУБИЗНЕС

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА – Криско

 1. Орлин Павлов
 2. Слави Трифонов
 3. Бойко Кръстанов
 4. Калин Врачански

Категория СПОРТ

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА – Ники Михайлов

 1. Григор Димитров
 2. Кубрат Пулев
 3. Пламен Константинов
 4. Валери Божинов

Категория БИЗНЕС

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА – Вълчо Арабаджиев

 1. Борислав Комсийски
 2. Демир Доган
 3. Димитър Тодоранов
 4. Кристиан Кръстев

Категория ПОЛИТИКА

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА – Мартин Иванов

 1. Антони Тренчев
 2. Живко Тодоров
 3. Росен Петров
 4. Ангел Джамбазки

Някои от най-желаните господа в България се събраха на станалата вече традиционна Нощ на ергените и се забавляваха до ранни зори в клуб Hacienda Beach в Лозенец.

задължителен фотокредит: Владо Василев и инж.Пламен Колев-Хайлайф

ОЩЕ ЗА ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2014:

В класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2014 участваха 80 популярни мъже от всички сфери на обществения живот в България. Журналистите гласуваха чрез специални анкетни карти и избраха победителите в отделните категории:

Шоубизнес – Калин Врачански – актьор

Бизнес – Теодор Минев – финансист

Спорт – Григор Димитров – тенисист

Политика – Мартин Иванов – депутат

ОЩЕ ЗА ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2013:

В класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2013 участваха над 50 популярни мъже от всички сфери на обществения живот в България, които се състезаваха, за да грабнат титлата в своята категория. Чрез гласуване в специална интернет платформа потребителите избраха победителите в отделните категории:

Шоубизнес – Орлин Павлов – поп-изпълнител

Бизнес – Ангел Ангелов – Градус, Бисер Олива, Анжелус Естейт, Сити Клиник

Спорт – Григор Димитров – тенисист

Политика – Димитър Тодоранов – бизнесмен и кандидат за депутат

ОЩЕ ЗА ЕРГЕН НА ГОДИНАТА:

За първи път ЕРГЕН НА ГОДИНАТА стартира през 2014, когато бе обявена надпреварата за топ-ергените на 2013. Всеки можеше да даде своят глас чрез специално изградената платформа за гласуване. Това е първата по рода си класация в България, която цели да покаже свободните мъже в категориите – Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика. Ергените са избирани сред най-популярните свободни мъже в България.